Informasjon til utsatte voksne

Hei på deg! Vi synes det er fint at du har tatt deg tid til å besøke denne siden. Vi vet ikke om du er misbrukt seksuelt, eller om du bare vil lese litt på denne siden for å få litt mer informasjon om oss.

Om du er misbrukt seksuelt, og har behov for hjelp og støtte, så håper vi at du finner det du søker på denne siden. Om du ikke har pratet med noen om overgrepene før, så har du kanskje følt at du har vært nesten alene om å være misbrukt? Det er du ikke!

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde.

Vi har daglig kontakt med mange kvinner og menn som har blitt utsatt for seksuelle overgrep. Alle har de gått rundt og båret på en hemmelighet som de har hatt en følelse av å ha vært alene om.

Kjenner du deg igjen?

Incest og seksuelle overgrep er opphav til mange problemer, spesielt dersom du går alene og bærer på alle de vonde tankene og følelsene. Hvis du trenger noen å snakke med om det som plager deg, er vi her for å hjelpe deg.

Trenger du noen å snakke med?

Du kan ringe oss helt gratis døgnet rundt på telefon 800 57 000, eller sende oss en e-post.

Vi som jobber her har taushetsplikt, så med oss kan du snakke åpent om alt mulig. Du kan også være anonym, hvis du foretrekker det. Vi tar deg alltid på alvor.